menu

Persbericht 2 november

Equipment Service Zuid, klaar voor de toekomst!

ESZ is hét bedrijf in Limburg voor een sterk staaltje materieel. Per 1 november 2020 vernieuwen ze naar een vast importeur- (België) en dealerschap (Limburg) van Ufkes Greentec Bosbouwmachines. Dit alles onder leiding van Maurice Knoben. Een verduurzaming van het bedrijf naar een maatwerk specialist met eigen werkplaats, servicedienst en onderdelenvoorziening.

Tot voor kort hield ESZ zich primair bezig met verkoop, verhuur en onderhoud van materieel voor civiele techniek, groenvoorziening, reiniging, bouw en transport. Juist nu kiezen ze ervoor anticyclisch te ondernemen door te focussen.

Maurice Knoben is sinds 2012 werkzaam geweest bij Ufkes Greentec BV als vertegenwoordiger voor Zuid-Nederland, België en een gedeelte van Duitsland. Zijn kennis en kunde zijn daardoor geborgd bij ESZ! Met een exclusief importeur- en dealerschap van het topmerk voor Nederlands Limburg en België steekt ESZ innoverend in als dé maatwerk machine- en servicespecialist voor bosbouw materieel.

ESZ gaat het complete Ufkes programma aanbieden; machines, onderdelen en service. Ervaring omgezet in ontzorgen van A tot Z. Aangeboden vanuit een eigen werkplaats met servicedienst en onderdelenvoorziening.

Stel ons gerust een vraag