menu

Service

ONZE SERVICE

ESZ biedt het complete programma aan van machines, onderdelen en service. Ervaring omgezet in ontzorgen van A tot Z. Aangeboden vanuit een eigen werkplaats met servicedienst en onderdelenvoorziening.

ONS ADVIES

ESZ heeft zich gespecialiseerd in de verkoop en service van het beste materieel voor de buitenruimte. We staan voor kwaliteit, innovatie en groot meedenkend vermogen!  We verdiepen ons in uw werkzaamheden en geven advies in welke machine het meest geschikt is voor uw tak van sport, zodat u de juiste keuze maakt. Heeft u een vraag dan schroom niet om contact met ons op te nemen.

We leveren zowel nieuwe machines als machines met ervaring en ook voor de taxatie of waardebepaling van uw machines bent u bij ESZ aan het juiste adres.

ONZE TECHNISCHE SERVICE

Onze technische service reikt verder dan een perfect uitgeruste werkplaats met vaktechnische monteurs. Uiteraard leveren wij on-site service, bij u op locatie, waardoor uw bedrijfsproces optimaal blijft doorlopen. De technische service is er voor onderhoud, aanpassingen, opbouwen van accessoires en reparaties. Laat u ontzorgen door onze specialisten!

ONZE ONDERDELEN SERVICE

Onze onderdelen service is afgestemd op de wensen van onze opdrachtgevers en de behoefte van onze werkplaats. Goed onderdelen advies, tactische voorraden en een top distributienetwerk zorgen ervoor dat de originele spare parts snel en op de juiste plek afgeleverd en gemonteerd kunnen worden.

Daag ons uit! ESZ, uw machine specialist!

Reinigingsadvies

Wij komen graag bij u, op locatie, om u in uw vervuilingsuitdaging van het best passende advies te voorzien. Hierin beoordelen wij de vervuiling, uw omgevingsinvloeden en de best daarbij passende machine en eventueel reinigingsmiddelen. Middels een demonstratie kunnen wij u het effect van onze oplossing laten zien!

Stel ons gerust een vraag